Τρόποι αποστολής

 Σε όλη την Ελλάδα, η παράδοση στο χώρο σας γίνεται μέσα σε 4-5 εργάσιμες ημέρες, με ACS  courier ή με μεταφορική εταιρεία για δέματα που ξεπερνούν τα 2 μέτρα μήκος συσκευασίας.

Στις δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές, απαιτείται παραλαβή από το κοντινότερο γραφείο ACS ή από τα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας .

Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 7 ημέρες.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο κατάστημά μας, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 15 ημέρες.

Η παράδοση πραγματοποιείται τις ώρες λειτουργίας του εκάστοτε τοπικού καταστήματος ACS.

 

Για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Για παραγγελίες με μεγάλο βάρος και όγκο, όπως τα συνθετικά γκαζόν-χλοοτάπητες ή ρολά μοκετών και χαλιών, η παραδόσεις γίνονται ως εξής:

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η αποστολή των παραγγελιών εντός Αττικής πραγματοποιείται με φορτηγό της εταιρείας μας, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας για την ημέρα και ώρα παράδοσης, με κόστος 7€ .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Για την υπόλοιπη ηπειρωτική και νησιωτική χώρα, η αποστολή των παραγγελιών γίνεται με  πρακτορείο μεταφορών. Το κόστος μεταφορικών για την ηπειρωτική χώρα είναι 7€ για κάθε τεμάχιο. Το κόστος μεταφορικών για την νησιωτική χώρα είναι 8€ για κάθε τεμάχιο. Η παραλαβή γίνεται από τον πελάτη από την έδρα της μεταφορικής εταιρείας.