συνθετικο γκαζον

Γιατί το Συνθετικό Γκαζόν είναι η ιδανική επιλογή

Τα τελευταία χρόνια ο συνθετικός χλοοτάπητας ή αλλιώς το συνθετικό γκαζόν, έχει αποδειχτεί ως ένα πολύ δημοφιλές και πρακτικό προϊόν, έχοντας κερδίσει την προτίμηση των περισσότερων ανθρώπων σε σχέση με το παρελθόν, καθώς όταν αποτελεί ένα αξιόλογο και ποιοτικό προϊόν, τα πλεονεκτήματα του είναι πολύ περισσότερα σε αντίθεση με το φυσικό γκαζόν.

Πλέον χιλιάδες οικίες, δημόσια πάρκα και επαγγελματικοί χώροι, όπως ξενοδοχεία, πισίνες, εστιατόρια, μπαρ, γυμναστήρια, σχολές θαλάσσιων σπορ, παιδικοί σταθμοί, ιδιωτικοί παιδότοποι που διαθέτουν κήπο και βεράντες ή σε διάφορους εσωτερικούς και εξωτερικούς τους χώρους, έχουν σταματήσει να τοποθετούν φυσικό γκαζόν για λειτουργικούς λόγους, αντικαθιστώντας το με συνθετικό γκαζόν, έχοντας στόχο βέβαια να προσομοιάζει με αληθινό και δίνοντας έτσι την αισθητική ενός φυσικού περιβάλλοντος.

συνθετικο γκαζον

Ο συνθετικός χλοοτάπητας δεν απαιτεί την χρήση λιπασμάτων, φαρμάκων ή άλλων χημικών ουσιών, που είναι μια απαραίτητη μέθοδος συντήρησης των φυσικών προϊόντων γκαζόν, το οποίο βέβαια μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες στην υγεία του ανθρώπου αλλά και το φυσικό περιβάλλον. Δεν χρειάζεται συνεχή και τακτικό πότισμα με εξειδικευμένους μηχανισμούς, καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες πόσιμου νερού σε καθημερινή βάση, για αυτό έχει και ως αποτέλεσμα να μπορείτε να εξοικονομείτε τους πολύτιμους πόρους σας, όπως χρήματα και χρόνο από την πολυάσχολη καθημερινότητα σας.

συνθετικο γκαζον

Τα Colore Colori σήμερα, προσφέρουν μέσα από την συλλογή τους, διάφορες κατηγορίες συνθετικού χλοοτάπητα, άριστης ποιότητας σε προσιτές τιμές, που προορίζονται για κάθε λογής εξωτερική χρήση, Ολλανδικής παραγωγής και προέλευσης, έχοντας κερδίσει 8 Ευρωπαϊκά σύμβολα ταξινόμησης ποιότητας μετά από διεξοδικά τεστ αντοχής και εργαστηριακούς ελέγχους, έτσι ώστε, να εγγυώνται πάντα την ποιότητα και την προστασία της οικογένειας, του φυσικού περιβάλλοντος και των μικρών μας παιδιών.

Ως τεχνητά προϊόντα, τα Colore Colori συνθετικά γκαζόν, είναι 100% απαλλαγμένα από επικίνδυνες χημικές-τοξικές ουσίες, όπως κάδμιο και μόλυβδο, είναι φιλικά προς τον ανθρώπινο οργανισμό και το φυσικό περιβάλλον, ενώ οπτικά η εμφάνιση τους είναι εφάμιλλη με το φυσικό γκαζόν. Επειδή είναι άρτια επεξεργασμένες οι ίνες τους με όλα τα σύγχρονα μέσα, δεν ξεθωριάζουν και δεν φθείρονται από την έντονη καθημερινή χρήση, το δυνατό φως του ήλιου και την θερμότητα του καλοκαιριού, όπως επίσης τις καταιγίδες και τις διάφορες δύσκολες καιρικές συνθήκες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΕΣ

Καθαρίζονται πολύ εύκολα και γρήγορα με σκούπα ή φυσητήρα για την απομάκρυνση ξηρών φύλλων και χόρτων, όπως επίσης, πλένονται με νερό για να απομακρυνθούν η σκόνη, το χώμα, η άμμος κλπ. Επιπλέον, στο υπόστρωμα τους διαθέτουν μικρές τρύπες αποστράγγισης για να φεύγουν τα νερά, που προέρχονται από την βροχή ή το πλύσιμο.

Όπως προαναφέρθηκε, όντας Ολλανδικής παραγωγής και προέλευσης, με υψηλή ανθεκτικότητα, κατασκευασμένα για να ανταποκρίνονται στην έντονη καθημερινή χρήση, τα Colore Colori μπορούν να παρέχουν εγγύηση που ισχύει για 7 χρόνια, ενώ η διάρκεια ζωής τους μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 10-15 χρόνια.

συνθετικο γκαζον

Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φανταστικό κήπο, τον κήπο των ονείρων σας, αξιοποιώντας κάποια κατηγορία συνθετικού χλοοτάπητα που σας προσφέρουμε για το σπίτι ή την επιχείρησή σας, αποκτώντας όλα τα απαραίτητα οφέλη που παρέχουν τα Colore Colori, με αγάπη για εσάς και τους ανθρώπους σας.

Χρησιμοποιώντας συνθετικό χλοοτάπητα Colore Colori, η επένδυση για τον κήπο σας θα πιάσει τόπο, θα τον απολαμβάνετε και θα τον χαίρεστε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, χωρίς να αλλάζει η όψη του, και θα παραμένει καταπράσινος ο χώρος σας πάντα σαν φυσικός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΕΣ