Τρόποι πληρωμής

 

1. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για την πραγματοποίηση της παραγγελίας στο www.colorecolori.gr απαιτούνται:

1.1 Η συμπλήρωση της ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης.
1.2 Η ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, ιδίως τη συλλογή και όπου απαιτείται τη χρήση προσωπικών δεδομένων.

 

2. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.colorecolori.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.

Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

Α. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (για αποστολές εντός Ελλάδας)

Όταν παραλάβετε τα εμπορεύματα εξοφλείτε στον υπάλληλο της εταιρείας το ακριβές σύνολο της παραγγελίας σας όπως σας έχει γνωστοποιηθεί στην τελική επιβεβαίωση της παραγγελίας. Στην τελική τιμή επιβαρύνεστε με +3 ευρώ που αφορούν έξοδα αντικαταβολής.

Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες που η παράδοση τους πραγματοποιείτε ΜΟΝΟΝ με εταιρεία courier ACS και όχι με μεταφορική εταιρεία.

Για παραγγελίες με συνολική αξία άνω των €500 δεν ισχύει η αντικαταβολή βάση της φορολογικής νομοθεσίας. Η πληρωμή θα πραγματοποιείτε με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα ή με τραπεζικό έμβασμα στους λογαριασμούς της εταιρείας μας. Για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Β. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Αφού καταθέσετε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό, μας αποστέλλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με Fax στο 210-6628430 ή μέσω email στο info@colorecolori.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί κατάθεση από λογαριασμό άλλης τράπεζας, τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον καταθέτη.

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό παραγγελίας σας και το Ονοματεπώνυμό σας. Είναι απαραίτητο για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ:

 • Αριθμός Λογ/μού: 140/470311-18
 • Iban: GR 64 0110 1400 0000 14047031 118
 • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΦΟΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΙ

ALPHA BANK:

 • Αριθμός Λογ/μού: 301002002007427
 • Iban: GR 19 0140 3010 3010 0200 2007 427
 • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΦΟΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΙ

 

Γ. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ή ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ

Η χρέωση στην κάρτα σας γίνεται κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Στο σύστημά μας έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Κύπρος: Κατόπιν της συνεννόησης για το τελικό κόστος (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών), αποστέλλεται email ηλεκτρονικής πληρωμής με δυνατότητα αποπληρωμής μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας σε απόλυτα ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον.

 

Δ. ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Τέλος, υπάρχει και η δυνατότητα άτοκων δόσεων (με χρήση Πιστωτικής Κάρτας) αναλόγως της αξίας της συνολικής παραγγελίας.

  • Για αγορές αξίας € 251- € 400 έχετε έως 3 άτοκες δόσεις.
  • Για αγορές αξίας € 401- € 700 έχετε έως 6 άτοκες δόσεις.
  • Για αγορές αξίας € 701- € 1.300 έχετε έως και 9 άτοκες δόσεις.
  • Για αγορές αξίας € 1.300 και άνω έχετε έως 12 άτοκες δόσεις.

ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ

Εάν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου η διαδικασία είναι πολύ απλή. Απλά, συμπληρώνετε το αντίστοιχο πεδίο κατά τη διαδικασία παραγγελίας και καταχωρείτε τα φορολογικά στοιχεία που σας ζητούμε. Έτσι μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα για επαγγελματική χρήση με γρήγορο και απλό τρόπο.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο κατάστημά μας, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 15 ημέρες.

 

3. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, της διάρκειας ισχύος και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει ηλεκτρονικά αντίγραφο της παραγγελίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που έχει δηλώσει κατά την καταχώρηση της παραγγελίας του, το οποίο περιλαμβάνει την λεπτομερή περιγραφή των εμπορευμάτων της παραγγελίας. Μέσω μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο ή το viber λαμβάνει από την ACS έναν μοναδικό κωδικό, με τον οποίο θα μπορεί να παρακολουθήσει την πρόοδο και εξέλιξη της παραγγελίας του από την στιγμή που θα παραληφθεί από τον ACS Courier για να αποσταλεί στη δηλωμένη διεύθυνση.