Τρόποι πληρωμής

 

1. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για την πραγματοποίηση της παραγγελίας στο www.colorecolori.gr απαιτούνται:

1.1 Η συμπλήρωση της ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης.
1.2 Η ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, ιδίως τη συλλογή και όπου απαιτείται τη χρήση προσωπικών δεδομένων.

 

2. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.colorecolori.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.

Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

Α. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ – ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ (για αποστολές εντός Ελλάδας)

Όταν παραλάβετε τα εμπορεύματα εξοφλείτε στον συνεργάτη της εταιρείας το ακριβές σύνολο της παραγγελίας σας όπως σας έχει γνωστοποιηθεί στην τελική επιβεβαίωση της παραγγελίας. Στην τελική τιμή επιβαρύνεστε με +3 ευρώ που αφορούν έξοδα αντικαταβολής.

Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες που η παράδοση τους πραγματοποιείται ΜΟΝΟΝ με τον συνεργάτη μας ή με εταιρεία courier ACS και όχι με μεταφορική εταιρεία.

Για παραγγελίες με συνολική αξία άνω των €500 δεν ισχύει η αντικαταβολή βάση της φορολογικής νομοθεσίας. Η πληρωμή θα πραγματοποιείται με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα ή με τραπεζικό έμβασμα στον λογαριασμό του πλησιέστερου συνεργαζόμενου καταστήματος που έχετε επιλέξει.

Β. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Αφού καταθέσετε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του συνεργαζόμενου καταστήματος που έχετε επιλέξει, αποστέλλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με Fax στο 210-6628430 ή μέσω email στο info@colorecolori.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί κατάθεση από λογαριασμό άλλης τράπεζας, τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον καταθέτη.

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό παραγγελίας σας και το Ονοματεπώνυμό σας. Είναι απαραίτητο για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

 

Γ. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ή ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ

Η χρέωση στην κάρτα σας γίνεται κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Στο σύστημά μας έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

 

ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ

Εάν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου η διαδικασία είναι πολύ απλή. Απλά, συμπληρώνετε το αντίστοιχο πεδίο κατά τη διαδικασία παραγγελίας και καταχωρείτε τα φορολογικά στοιχεία που σας ζητούμε. Έτσι μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα για επαγγελματική χρήση με γρήγορο και απλό τρόπο.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο κατάστημά μας, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 15 ημέρες. Εξαιρούνται οι σπάνιες περιπτώσεις, κατά τις οποίες η κατάθεση παραγγελίας σας στο σύστημά μας μπορεί να συμπέσει χρονικά με την εξάντληση του κωδικού που επιθυμείτε. Σε αυτήν την περίπτωση η παράδοση θα γίνει κατόπιν επικοινωνίας σας με την εταιρεία, για την ενημέρωση ημερομηνίας ανανέωσης του συγκεκριμένου κωδικού.

 

3. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, της διάρκειας ισχύος και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει ηλεκτρονικά αντίγραφο της παραγγελίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που έχει δηλώσει κατά την καταχώρηση της παραγγελίας του, το οποίο περιλαμβάνει την λεπτομερή περιγραφή των εμπορευμάτων της παραγγελίας. Μέσω μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο ή το viber λαμβάνει από την ACS έναν μοναδικό κωδικό, με τον οποίο θα μπορεί να παρακολουθήσει την πρόοδο και εξέλιξη της παραγγελίας του από την στιγμή που θα παραληφθεί από τον ACS Courier για να αποσταλεί στη δηλωμένη διεύθυνση.