Colore Colori: Ξέρεις που πατάς!

Η ιστορία μας

1978

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1978 από τους Αφούς Σπυρόπουλους. Έχοντας ήδη αρκετά χρόνια εμπειρίας ως τεχνίτες, διέκριναν τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Έτσι εξελίχθηκαν ως εισαγωγείς μοκετών, υιοθετώντας τον διακριτικό τίτλο Decorex, με έδρα τα Πετράλωνα επί της οδού Χαμοστέρνας.

Η Decorex ακολουθώντας πιστά την εταιρική κουλτούρα της και το σεβασμό προς τους συνεργάτες & τελικούς καταναλωτές, ξεκινά την πορεία της στοχεύοντας σε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Αυτός ο στόχος είναι μη διαπραγματεύσιμος μέχρι και σήμερα. Ως πρωτοπόρα εταιρεία, ξεκίνησε με εισαγωγές Αμερικάνικων μοκετών. Η ικανοποίηση του Ελληνικού κοινού κατάφερε να την εδραιώσει ως έναν ηγετικό προμηθευτή της ελληνικής αγοράς.

Σαν αποτέλεσμα το 1992 η εταιρεία μεταφέρθηκε σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική ζώνη του Ρέντη. Σκοπός ήταν να καλύψει τις ανάγκες του επεκτεινόμενου δικτύου συνεργατών της σε ολόκληρη τη χώρα. Ως σύγχρονη Ελληνική βιοτεχνία με εξοπλισμούς αποθήκευσης, μεταφοράς και μεταποίησης των προϊόντων της, επένδυε σε διαρκείς εκπαιδεύσεις προσωπικού, στο αποτελεσματικό σέρβις και στην ικανοποίηση των πελατών της.

Το 1998 , με προσωπικό 30 υπαλλήλων, μεταφέρθηκε σε νέες, ακόμα μεγαλύτερες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.000 τ.μ. στο Κορωπί. Οι νέοι χώροι είναι ειδικά σχεδιασμένοι για την υποστήριξη σύγχρονης εμπορικής δραστηριότητας, με σεβασμό προς την Ελληνική αγορά. Προγράμματα αυτοματοποίησης, αποθήκευσης και εκτέλεσης παραγγελιών, μετεκπαιδεύσεις προσωπικού, συντονισμός και προγραμματισμός ενεργειών, είναι μερικές αναφορές σχετικά με τη διαρκή δράση της εταιρείας για ανάπτυξη.

Οι ποιοτικές επιλογές δεν σταμάτησαν ποτέ να είναι αξίες στην εμπορική δραστηριότητα της εταιρείας. Οι φιλικές για την υγεία επιλογές σε καθημερινή βάση, έδωσαν το κίνητρο να αναχθούν σαν αξίες και στα προϊόντα της, με αποτέλεσμα να γίνουν σημαντικές έρευνες & επενδύσεις στην ενίσχυση ενός υγιούς περιβάλλοντος διαβίωσης. Έτσι το 2006, η Decorex κατευθύνεται σε παραγωγές χαλιών, σε συνεργασία με designers, με τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής χαλιών μηχανής στον κόσμο αλλά και με τα σπουδαιότερα ινστιτούτα πιστοποίησης Ευρώπης & Αμερικής.

Η γραμμή παραγωγής ανασχεδιάζεται ώστε να είναι πλήρως σύμφωνη με τα πρότυπα αυτών. Παράλληλα, γίνεται πιο αυστηρή η διαδικασία ελέγχου και εξέτασης της παραγωγής με τα τψηλότερα πρότυπα. Οι εξονυχιστικοί έλεγχοι σε κάθε στάδιο παραγωγής και επεξεργασίας υλικών στα πιο αναγνωρισμένα εργοστάσια στον κόσμο, γέννησαν τα Colore Colori. Χαλιά με όμορφα σχέδια, ανθεκτικά, ασφαλή για την υγεία και το περιβάλλον διαβίωσης. Δικαίως όταν μιλά κανείς για τα Colore Colori, έρχεται αυτόματα ο συνειρμός στο μυαλό του «Με τα Colore Colori, ξέρεις που πατάς». Όντας για 40 χρόνια ανήσυχο πνεύμα, η Decorex είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που εισήγαγε την μεταποίηση χαλιών σε κάθε επιθυμητή διάσταση.

Η εταιρεία σήμερα

Σήμερα, περήφανα, είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία που:

  1. Παρέχει 2 χρόνια εγγύηση στα χαλιά Colore Colori

  2. Όλη η συλλογή χαλιών Colore Colori είναι εγγράφως πλήρως πιστοποιημένη για τις αλέκιαστες, αντιαλλεργικές & αντιβακτηριακές δράσεις τους, από τα αυστηρότερα ινστιτούτα, παγκοσμίως αναγνωρισμένα.

Tα προϊόντα της σειράς Colore Colori διανέμονται κατόπιν παραγγελίας μέσα από το δίκτυο 150 καταστημάτων και αποκλειστικών αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

Colore Colori, ξέρεις που πατάς… Δείτε όλα τα μοντέρνα χαλιά, φλοκάτες, μοκέτες & παιδικά χαλιά κλικάροντας ΕΔΩ!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για άμεση ενημέρωση κάνοντας κλικ ΕΔΩ!