Αντιαλλεργικά / Αντιβακτηριδιακά

Μέχρι σήμερα είχατε την αντίληψη ότι όσοι έχουν άσθμα και αλλεργίες πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση χαλιών στο χώρο τους; Για την ακρίβεια το αντίστροφο ισχύει. Πρόσφατες μελέτες έδειξαν πως η χρήση ενός Πιστοποιημένου χαλιού, χωρίς αλλεργιογόνες χρωστικές ουσίες, το οποίο όμως καθαρίζεται σωστά, συμβάλλει στη μείωση των συμπτωμάτων αλλεργίας και για την ακρίβεια, είναι η καλύτερη λύση στον χώρο σας!

Όλα τα προϊόντα της συλλογής μας έχουν παραχθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ, ελεγμένα από αυστηρά εργαστηριακά τέστ, έχουν περάσει με επιτυχία τις δοκιμές Ευρωπαϊκών Ινστιτούτων Παγκοσμίου Κύρους και έχουν εγκριθεί ότι οι βαφές τους δεν περιέχουν επιβλαβείς ουσίες για τον άνθρωπο.

Επιπλέον, τα νήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή τους, έχουν επεξεργασθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην δημιουργούνται συνθήκες ανάπτυξης παθογόνων βακτηρίων, που είναι ικανά να προκαλέσουν προβλήματα υγείας στον ανθρώπινο οργανισμό. Με την επιλογή των προϊόντων μας είστε σίγουροι πως διαλέγετε για το χώρο σας χαλιά, που προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον διαβίωσης.

Στο Colore Colori αυτοκόλλητο, που βρίσκεται κολλημένο στο υπόστρωμα των χαλιών μας, θα βρείτε πάντα, ως ένα από τα χαρακτηριστικά τους, το σήμα  που υποδεικνύει την ιδιότητα της αντιβακτηριδιακής προστασίας.

Με τα χαλιά Colore Colori, έχετε πλήρη διαφάνεια των προδιαγραφών, πιστοποιήσεων, καθώς και εργαστηριακών ελέγχων που με επιτυχία δίνουν τη σφραγίδα αντιαλλεργικής και αντιβακτηριδιακής προστασίας. Δείτε πώς θα έχετε πρόσβαση στις πιστοποιήσεις και πληροφορίες σχετικά με τους εργαστηριακούς ελέγχους, εδώ.

Με τα Colore Colori, Ξέρεις Που Πατάς!