Πώς θα ξεχωρίσω τα αυθεντικά Colore Colori από τις απομιμήσεις;

Αυθεντικά Colore Colori & απομιμήσεις της αγοράς! Συχνά, λαμβάνουμε παρόμοια e-mails & μηνύματα που εκφράζουν την ίδια ανησυχία. Μάθετε πώς να είστε οι πρώτοι που θα ξεχωρίζετε τα αυθεντικά χαλιά Colore Colori!

«Μου αρέσουν πολύ τα χαλιά σας. Είναι αντιαλλεργικά και ως νέα μαμά, είναι το πρώτο που θα επέλεγα για το παιδί μου. Επισκέφθηκα 2 αποκλειστικούς αντιπροσώπους σας όμως και μπερδεύτηκα. Είδα κάποια χαλιά που έμοιαζαν πολύ με τα δικά σας και τα παρουσίαζαν ως Colore Colori. Κάποια από αυτά που έμοιαζαν με τα δικά σας, είχαν ακριβώς το ίδιο σχέδιο, αλλά έβγαιναν σε διαφορετικά χρώματα. Κατάλαβα ότι δεν ήταν στο site σας, γιατί το είχα μελετήσει καλά πριν πάω. Επίσης, μου είπαν ότι δεν βγαίνουν σε όποια διάσταση θέλω και δεν μου ανέφεραν για εγγύηση κάτι. Τι ισχύει;»

Τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξω για να μην αγοράσω κάποια χαλιά που μοιάζουν, αλλά δεν είναι αυθεντικά Colore Colori?

Αγαπητοί μας φίλοι! Για να μην προβληματίζεστε με το τι ισχύει και τι όχι, ΔΥΟ είναι οι ουσιαστικοί τρόποι για να ξεχωρίσετε τα αυθεντικά Colore Colori!
 
1) Ελέγχετε πάντα το πίσω μέρος του δείγματος χαλιού/μοκέτας που θα σας επιδείξουν στο μαγαζί που επισκεφθήκατε. ΟΛΑ τα χαλιά/μοκέτες της συλλογής μας έχουν στο πίσω μέρος τους την ταυτότητα γνησιότητας Colore Colori! 

2) Ελέγχετε πάντα το πίσω μέρος του χαλιού που θα παραλάβετε! ΟΛΑ τα χαλιά και οι μοκέτες της συλλογής μας δίνονται στον καταναλωτή με την ταυτότητα γνησιότητας Colore Colori!

Σε κάθε άλλη περίπτωση, το χαλί που σας παρουσιάζεται ή παραδίδεται δεν είναι Colore Colori και άρα δεν είναι πιστοποιημένο για μη αλλεργιογόνες χρωστικές ουσίες. Επομένως, σίγουρα δεν φέρει 2ετή εγγύση αντικατάστασης και επισκευής!
Όλα τα χαλιά της συλλογής μας διατίθονται στις επιθυμητές διαστάσεις που θα παραγγείλετε από το κατάστημα που θα επισκεφθείτε. Θέλω να μάθω περισσότερα για τις επιθυμητές διαστάσεις !